Om Qeep

Vores vision er at skabe det højeste ROI i managementbranchen

Qeep® er en forkortelse af det latinske Qui eventus est possibilis, som betyder; hvilke resultater er mulige? Det er det spørgsmål som dygtige ledere over hele verden stiller sig selv. Qeep® blev stiftet i 1998 af Johnny Dahlberg og Anders Holm efter at have forsket i mere end 10 år. Qeeps® speciale er at skabe ekstraordinære resultater i vores kunders virksomheder. Det gør vi ved at udfordre, inspirere og integrere. Vi udfordrer virksomhedsledere til at se ud over deres grænser og sætte mål, de ikke før havde turdet overveje. Og så hjælper vi dem med at nå dem. Qeep® får ledere til at inspirere, medarbejdere til at vokse og organisationer til at udvikle sig.

Qeep® Group er etableret i Sverige, Norge, Danmark, Ungarn og arbejder med kunder i hele Europa. Kernen er QeeProcess® som er essensen af vores forskning i fantastiske resultater og gennnembrud. Vigtigst af alt, QeeProcess® bliver altid overført til vores kunder, som også får retten til at bruge processen i deres organisationer.

Vores vej til success starter altid med en inspirerende samtale. Derfor, hvis du vil vide mere om os, eller du er parat til at tage mod udfordringen, så tag kontakt til os.

Vil du høre mere?

Kontakt os så fortæller vi dig mere om hvordan du kan skabe succes og resultat i din virksomhed.

Kontakt Qeep