Applikationer

En mere resultatorienteret måde at arbejde og tænke på kræver fokus, energi og kommunikation i hele organisationen.

Man skal hele tiden stille spørgsmålet; "hvad er faktisk muligt i dag?"

Men: Man er også nødt til at have den rigtige infrastruktur på plads. Vi taler ikke om store og komplekse systemer, som blot gør arbejdet mere besværligt for brugere og ledere.

V taler om en Qeep-måde at gøre tingene på:

  • At have et overblik over de vigtigste mål, resultater og forpligtelser
  • At kunne se målstrukturen i hele organisationen
  • At kunne få hurtig adgang til information, så man fuldt ud forstår situationen og kan reagere på vigtige udfordringer
  • At kunne kommunikere klart og hurtigt om vigtige resultatskabende emner
  • At have direkte adgang til kritiske faktorer og kunne monitorere dem hele tiden et hvilket som helst sted i verden
  • At have overblik over arbejdsprocesserne på alle niveauer, så man er i stand til at følge op på mål, resultater og nøgleaktiviteter på et hvilket som helst tidspunkt

Sådan sikrer man lederskab og kontrol.

Denne måde at arbejde på skaber motivation og sikrer de ønskede resultater. Det giver medarbejderne reel mulighed for at arbejde resultatorienteret. Det gør de ansatte mere succesfulde - og sådan føler de sig også - når de arbejder på Qeep-måden og med vores support systemer. Det giver bedre mulighed for team work, fordi kommunikationen og forståelsen bliver bedre. Samtidig får medarbejderne mulighed for at få indflydelse på beslutningerne og prioriteringerne på en meget stærkere måde.

Kommunikationen bliver bedre på alle niveauer. Medarbejdernes kommunikation med hinanden bliver klarere og mere specifik, og det skærer drastisk ned på misforståelser. Det reducerer problemer og frustrationer. Værdien er enorm; både når det gælder det økonomiske og jobtilfredsheden.

Gennem de seneste 10 år har vi udviklet effektive værktøjer; eksempelvis dokument-skabeloner og SharePoint workflow løsninger, som kan integreres med jeres nuværende systemer - også ERP-systemet. Disse løsninger bruges af nogle af verdens førende firmaer, fra små- og mellemstore til meget store virksomheder.

Vi har løsninger på 3 niveauer. Og de er alle blevet implementeret på Qeep-måden: Lean og mean.

Skabeloner

På tværs af vores konsulentprojekter leverer vi, som en del af vores service, skabeloner, som skal være med til at sikre QeepProcess®. Skabelonerne bygger på en QeePlan teknologi og er meget nemme at bruge. De basale skabeloner omfatter CFRs, ResultsPlan, ResultsMeetings og ProjetcPlans. De findes alle sammen på flere sprog og støtter virksomheden i at identificere og nedbryde målsætninger på alle niveauer i organisationen på en nem måde. Samtidig identificerer man de skjulte barrierer for succes.

Eksempel på CFR-skabelon - Critical Factors for Result

SharePoint

De værktøjer, som Qeep har udviklet, kan også fås som integrerede løsninger til SharePoint. Derfor kan de helt umiddelbart implementeres i din nuværende SharePoint løsning. De kan også implementeres i andre samarbejdsværktøjer og Content Management systemer. Typisk sker implementeringen som et workflow med interaktive skabeloner og præ-definerede områder i SharePoint. Disse linker så til anden kritisk information og KPI'er i virksomheden.

Qeeps måde at implementere Result Process på, involverer i høj grad mennesker og organisationer i både innovation og samarbejde. Arbejdet støttes af let tilgængelige og effektive IT løsninger, som samtidig hjælper med at facilitere og implementere workflows og strukturer.

Vi er partnere med flere af verdens førende udviklere af plug-ins til SharePoint.

Internetbaseret

Det bliver muligt at købe versioner af vores teknologi som internet-baserede ASP løsninger sammen med en e-bog og et e-læringsmodul. Hvis du er interesseret i at blive beta tester, så er du velkommen til at ansøge om det her: ansøg. Så kontakter vi dig

Vil du høre mere?

Kontakt os så fortæller vi dig mere om hvordan du kan skabe succes og resultat i din virksomhed.

Kontakt Qeep